Behandelingen

Germaine de Capuccini werd in 1964 in Spanje opgericht door Carmen Vidal. Ondertussen behoort het merk tot de top 5 van de internationale cosmeticamerken.

Treed binnen in de wellnesswereld van Germaine de Capuccini. Een serie voortreffelijke producten die het beste uit de natuur haalt. Onze missie is om de klant een unieke belevenis te schenken.

 

 

Royal Jelly    ( koniginnenbrij )         serie royale jelly

Royal Jelly is één van ‘s werelds beste natuurlijke ingrediënten. Het voedt, herstelt en revitaliseert de huid van binnenuit. Samen met het Poria cocos-extract versterkt het de weerstand van de huid tegen omgevingsstress.

Intense vitaliteit voor een vermoeide en gestresseerde huid

 

Excel therapie O2   serie eto2

Activeert de afweersystemen van de huid die noodzakelijk om vroegtijdige veroudering te voorkomen. Excel Therapy O2 is heel doeltreffend dankzij deze 2 ingrediënten:

Cytokines die zorgen voor de communicatie tussen de cellen

Zuurstof voor oxygenatie van de huidcellen

 

Timexpert C+ (A.G.E.)    serie tec+

Met behulp van de verjongende kracht van vitamine C en Ume -extract, bestrijdt Timexpert C+ (A.G.E) huidveroudering en glycatie door de luminositeit , vitaliteit en stevigheid van de huid intens te herstellen.

Vitamine C voor de doffe huid

 

Timexpert SRNS   serie srns

Een gesofisticeerd gamma dat zorgt voor een intense verjonging. SRNS biedt een essentiële versterking van de weerstand die de huid in staat stelt om zichzelf overdag te verdedigen tegen agressies uit de omgeving en ‘ s nachts haar cellulaire regeneratiemechanismen te heractiveren.

Intens herstel en regeneratie voor de rijpere huid.

 

Hydracure      hydracure klein

Deze lijn combineert hyaluronzuur met Japans bronwater uit een vulkanische bron en zal de huid hydrateren, herstellen en beschermen.

Intense hydratatie voor een gedehydrateerde huid.

 

Timexpert Rides tx-rides-elixier-2017-180x180

De ultieme anti-agingtherapie voor lijntjes en rimpels. Gebaseerd op exclusieve Pro-Collagstine-Fill Technology, peptiden en Micro Dermoxine Complex.

Lijntjes en rimpels opvullen.

Deze behandeling wordt in combinatie met cupping massage gedaan.

 

Purexpert      imagesMZIRFJOW

Een uniseks gamma dat de huid vanaf jonge leeftijd behandelt. Producten zijn samengesteld om een probleemhuid te verbeteren met een eenvoudige dagelijkse routine van 1-2-3 stappen. Purexpert bevat zachte maar doeltreffende ingrediënten en is gebaseerd op theeboomolie en wijnextract.

Een zuiverende behandeling voor een schone, zuivere huid bij jonge mensen.