Germaine de Capuccini

Germaine de Capuccini werd in 1964 in Spanje opgericht door Carmen Vidal. Ondertussen behoort het merk tot de top 5 van de internationale cosmeticamerken.

Treed binnen in de wellnesswereld van Germaine de Capuccini. Een serie voortreffelijke producten die het beste uit de natuur haalt. Onze missie is om de klant een unieke belevenis te schenken.

 

 

* Royal Jelly    ( koniginnenbrij )         serie royale jelly

Royal Jelly is één van ‘s werelds beste natuurlijke ingrediënten. Het voedt, herstelt en revitaliseert de huid van binnenuit. Samen met het Poria cocos-extract versterkt het de weerstand van de huid tegen omgevingsstress.

Intense vitaliteit voor een vermoeide en gestresseerde huid

 

* Excel therapie O2   serie eto2

Activeert de afweersystemen van de huid die noodzakelijk om vroegtijdige veroudering te voorkomen. Excel Therapy O2 is heel doeltreffend dankzij deze 2 ingrediënten:

Cytokines die zorgen voor de communicatie tussen de cellen

Zuurstof voor oxygenatie van de huidcellen

 

* Timexpert C+ (A.G.E.)    serie tec+

Met behulp van de verjongende kracht van vitamine C en Ume -extract, bestrijdt Timexpert C+ (A.G.E) huidveroudering en glycatie door de luminositeit , vitaliteit en stevigheid van de huid intens te herstellen.

Vitamine C voor de doffe huid

 

* Timexpert SRNS   serie srns

Een gesofisticeerd gamma dat zorgt voor een intense verjonging. SRNS biedt een essentiële versterking van de weerstand die de huid in staat stelt om zichzelf overdag te verdedigen tegen agressies uit de omgeving en ‘ s nachts haar cellulaire regeneratiemechanismen te heractiveren.

Intens herstel en regeneratie voor de rijpere huid.

 

*For Men   serie for men

Gebaseerd op natuurlijke ingrediënten zoals berkensap , extracten van olijfbladeren, vitamine C en extracten van sake , perfect voor de gevoelige huid.

Specifiek voor de mannenhuid.